0
odorizant pisoar wave   mango

Un produs care va scapa de mirosurile neplacute de urina  in toaletele barbatilor

Cum functioneaza  Wave-ul ?

fp097Acesta este un produs BIO si contine bacterii „prietenoase”. Fiind vorba de un organism acesta trebuie sa se hraneasca.  „Hrana” preferata a acestor bacterii este urina  precum si eventualele depuneri organice de pe suprafetele vaselor  de pisoar.  Aceste bacterii odata eliberate in apa din pisoar incep sa se inmulteasca si imediat ce apa a fost trasa , ele incep sa lucreze. Veti constata ca, in foarte scurt timp de la montajul  unui Wave,  mirosul urat de urina de la pisoare va disparea. Si asta nu este totul : bacteriile, odata trase cu apa din  pisoar se duc pe tevile de scurgere si incep a se hrani cu depunerile ce straguleaza tevile si provoaca acel miros urat de urina, iar in timp aceste depuneri vor disparea complet.  Wave  va va scapa de toate aceste neplaceri, economisind astfel sume importante cheltuite pe agenti chimici sau alte servicii.

WAVE  NU ATACA TEVILE ! bacteriile se hranesc doar cu depunerile organice din interiorul acestora!

Un alt avantaj al acestui produs :  ODORIZAREA.

WAVE vine in opt arome de miros: kivi, levantica, mar cu scortisoara, floare de bumbac, caprifoi, pepene si castravete, lamaie, mango .  Aceste mirosuri sunt  difuzate in aer la contactul odorizantului pentru pisoar, iar acesta este un alt avantaj deoarece nu veti mai avea nevoie de spray-uri odorizante, pastille de pisoar…

Toaletele dumneavoastra vor mirosi si vor arata impecabil datorita acestui sistem.

Cum functioneaza Wave ?

Agentii de curatare pe baza de bacterii sunt cunoscuti de mulţi ani dar pentru a intelege cum lucreaza acestia haideti sa facem un mic sumar. In procente de 70% până la 80% bacteriile sunt  folosite de catre corpul uman pentru a digera mancarea,  sau sunt folsite in industria alimentara pentru fermentarea brânzei, berii sau a vinului. Acestea vor fi denumite in continuare bacterii “prietenoase” sau “bune”.  Exista o minoritate de bacterii cum ar fi Streptococcus, Legionella sau Listerioza, notorii pentru efectele lor dăunătoare sanatatii si de aceea multa lume considera ca toate bacteriile au potential nociv. Modul tradiţional de a  scapa de aceste bacterii este prin utilizarea clorului sau a dezinfectanţilor, dar aceasta solutie este ca si cum ai lua un ciocan mare şi ai ucide totul; rău sau bun. Iar uciderea bacteriilor “bune” ajută, de asemenea bacteriile “rele”. De fapt asa se explica si rezistenta bacteriilor sau a virusurilor la substantele mentionate mai sus.

Bacteriile “bune” utilizate pentru curatarea pisoarelor  sunt bacterii “prietenoase” care au ca tinta urina.  Spre deosebire de înălbitori şi dezinfectanţi, la care durata eficacităţii este de doar 10 sau 20 de minute, bacteriile se vor dezvolta si se vor multiplica atâta timp cât există o sursă de hrana pentru ele.   Într-o substanta de curatat pe baza de bacterii “prietenoase”, acestea vor elimina mirosul de canalizare şi urina, precum si blocajele asociate cu depunerile organice de pe tevile de scurgere a toaletei.

În cazul pisoarelor din toaleta barbatilor unde trasul apei la pisoare este ‘inconsecvent’ mirosul este bine cunoscut, dar, folosind o solutie de curatare pe baza de bacterii prietenioase, acest miros neplacut  va fi eliminat aproape imediat. Trebuie notat ca pentru a evita depunerea de saruri din urina este nevoie 15 litri de apă pentru a dizolva 1 gram de saruri urice !!!  În cazul în care sistemele de spălare  folosesc doar 1 sau 2 litri de apă, aceste săruri se depun pe peretii interiori ale pisoarelor precum si pe tevile de scurgere ale astora. In timp, datorita acestor depuneri organice, mirosul neplacut va fi amplificat iar tevile se vor infunda tot datorita acestor depuneri. (vezi foto)

teava

Cu toate acestea, dacă utilizati o substanta biologica formulata special pentru pisoare, situaţia va fi inversă, bacteriile putand schimba aceasta structura astfel incat doar 100 ml de apă sa fie necesară pentru a spăla acelasi 1 gram de saruri urice.

Bacteriile prietenoase folosite în detergenţii  se multiplica la fiecare 20 minute in condiţiile în care există o sursă de hrană, în acest caz, urină  sau depuneri organice cauzate de aceasta.

Aceste odorizante vor elimina mirosul neplacut din pisoare, asociat cu canalizarea, necesitand doar foarte putina apa.

Din păcate, după cum s-a menţionat mai sus, agentii chimici traditionali sunt utilizati pe scară largă, contribuind astfel la deteriorarea ecosistemului.

Misiunea noastra este de a informa utilizatorul cu privire la impactul negativ al folosirii de substante chimice traditionale  in pisoare si de a-l convinge de utilitatea unei solutii  bio.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP