0

Cine nu iubește senzația prosoapelor și hainelor moi, parfumate și curate? Însă, cum putem să obținem aceste rezultate? Pe piață există o multitudine de produse care promit, însă prea puține reușesc să și facă. Balsamul de rufe de la Casa Parfumurilor reprezintă un mod sigur prin care poți obține senzația mult dorită de haine și prosoape moi, datorită peliculei protective cu care fibrele acestora sunt acoperite.

 

Ce sunt balsamurile de țesături și cum acționează?

Balsamurile de țesături reprezintă un amestec de substanțe chimice special concepute să îmbrace țesăturile în așa fel încă fibrele din care sunt alcătuite să fie învelite cu o peliculă protectivă. Datorită acesteia, fibrele stau mai drepte și acest lucru facilitează senzația aceea de moale și pufos pe care o simțim la atingere. În plus, electrizarea dispare în momentul în care balsamul de rufe folosit este de o calitate superioară. 

 

Care sunt principalele avantaje ale utilizării balsamurilor de rufe?

De ce să utilizăm balsam de rufe când pe piață există detergenți cu balsam încorporat? Nu spunem că eficacitatea acelora nu există, însă folosirea balsamului de rufe la fiecare ciclu de spălare are avantajele ei. Printre acestea se numără, în principal, capacitatea de catifelare, protejare și parfumare. Însă există și alte avantaje pe care ar trebui să le cunoaștem înainte să decidem să achiziționăm un balsam de rufe.

Balsam Rufe – Absolute Fresh 500ml

Iată lista noastră cu top 10 motive pentru care trebuie să achiziționezi un balsam de rufe

 

 

  • Protejează țesătura

 

Vă spunem un secret: utilizarea balsamului de țesătură vă poate ajuta să păstrați culoarea și strălucirea hainelor și să încetiniți procesul de decolorare. Este bine de știut faptul că schimbarea culorii nu se referă neapărat la diminuarea colorantului deținut de țesătură, ci este cauzată și de uzarea țesăturii prin purtare și spălare repetată.

Balsamul de rufe de la Casa Parfumurilor are capacitatea de a acoperi cu un strat protector, fiecare fibră a țesăturilor. Astfel, are capacitatea de a oferi materialelor prospețime și strălucire care durează mult timp. 

 

 

  • Oferă senzația de catifelare

 

Cu toții petrecem timp răsfățându-ne pielea pentru a-i oferi suplețea și finețea pe care ne-o dorim. Aceeași atenție trebuie s-o acordăm și hainelor noastre. Balsamul de țesătură netezește fibrele, făcând hainele să fie mai moi și mai la plăcute la atingere. 

 

 

  • Parfum care durează mult timp

 

Mirosul este strâns legat de emoțiile noastre, precum și de memorie și are un rol foarte important asupra modului în care ne simțim. De aceea, balsamul nostru de rufe pătrunde în profunzimea fibrelor materialelor și eliberează parfum puternic și persistent care durează. 

Mai mult, parfumul balsamurilor de rufe de la Casa Parfumurilor este unul cu totul deosebit față de ce există pe piață. De ce? Pentru că are capacitatea de a înlocui chiar parfumul de corp personal, mirosul rufelor persistând mult timp din momentul în care acestea se usucă. Iar aromele dintre care poți opta nu sunt cele cu care te-ai obișnuit pe rafturile supermarketurilor.   

Balsam Rufe – New Look 500ml

 

  • Calcă rufele mai ușor

 

Știați că folosirea balsamului de țesătură facilitează călcarea? Călcarea rufelor nu a fost niciodată mai ușoară! Iată un alt avantaj al utilizării balsamului de rufe. Previne șifonarea și facilitează netezirea cutelor prin intermediul fierului de călcat. Balsamul de rufe de la Casa parfumurilor are grijă de material, astfel încât modul în care fierul de călcat alunecă pe țesătură este vizibil îmbunătățit.

 

 

  • Încetinește procesul de uzură al materialelor

 

Folosirea balsamului de țesătură facilitează protecția atât a culorii, cât și a materialelor. Astfel încât, toată familia ta să poată purta hainele pe care le iubesc, mult mai mult timp, pentru că acestea își păstrează culoare și textura moale

 

 

  • Reține forma materialului

 

În momentul în care decidem să achiziționăm o haină, o facem doar în momentul în care arătăm sau ne simțim bine în ea. Prin urmare, cu toții ne dorim ca acestea să poată fi purtate mai mult timp, fără să pară uzate. Folosirea balsamului de țesătură poate ajuta hainele să își păstreze forma în timpul spălării și purtării, împiedicând rigidizarea fibrelor. 

Balsam Rufe – Gold Prism 500ml

 

  • Efect anti-static

 

Vremea, uscătoarele de haine și țesăturile sintetice pot contribui la o creștere a încărcării electrostatice a țesăturilor, ceea ce face ca suprafețele să se atragă și implicit să se lipească una de cealaltă, fapt ce este foarte neplăcut. Din fericire, acest lucru poate fi evitat folosind balsam, care are capacitatea de a învălui țesătura astfel încât încărcarea electrostatică să nu se mai producă atât de ușor.  

 

 

  • Uscare rapidă

 

Folosirea balsamului nostru poate reduce timpul de uscare al hainelor. Cum este posibil acest lucru? Balsamul de țesătură reduce cantitatea de apă pe care o mențin rufele după ciclul de spălare. Astfel, o cantitate mai mică de apă reținută de țesătură duce automat la o uscare mai rapidă. 

Balsam Rufe – Magnetism 500ml

 

  • Controlul umidității

 

Nimănui nu-i place mirosul pe care hainele îl capătă în momentul în care se usucă în condiții neprielnice. Printre motivele ce cauzează acest lucru se numără umiditatea din aer care îngreunează uscarea corectă a rufelor și care poate provoca apariția bacteriilor. Balsamul de țesătură nu numai că are grijă ca acest miros să nu apară, ci păstrează și germenii la distanță. 

 

 

  •  Hainele și transpirația 

 

Toți transpirăm. Din fericire, hainele noastre ne pot ajuta să ne menținem uscați, având capacitatea de absorbție a umezelii. Balsamul de rufe are capacitatea de a facilita capacitatea fibrelor de absobție. Cum? Prin prevenirea deteriorării fibrelor care captează umiditatea. Balsamul de rufe de la Casa Parfumurilor ajută țesătura să mențină o structură deschisă, permițând să absoarbă umiditatea de pe pielea noastră. 

 

Descoperă toate aromele speciale ale balsamurilor de rufe de la Casa Parfumurilor și alege-ți preferatul!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP