0
parfum de masina
Masini in trafic

Masinile au devenit a doua casa in acest secol al vitezei. Zi de zi ne deplasam de colo-colo si sunt momente in care mancam rapid un sandwich in drum spre serviciu, trebuie sa ducem la veterinar animalul de companie sau purtam echipamentul pentru sala de fitness dupa noi. Imagineaza-ti doar aceste 3 tipuri de miros amestecate. Intr-adevar, aceasta senzatie olfactiva nu este prea placuta nici macar in a noastra imaginatie. De aceea, este foarte important ca odorizantul auto sa aiba capacitatea de a le anihila. Este dovedit stiintifc faptul ca mirosul influenteaza starea de spirit. Daca ne incepem ziua intr-un mediu olfactiv neprietenos, e posibil sa nu fim prea bine dispusi restul timpului.

 

Care sunt punctele slabe ale odorizantelor pentru masina?

Piata parfumurilor auto este suprasaturata si adesea dam peste produse care promit multe si fac putine. Printre punctele slabe ale parfumurilor auto existente se numara: mirosul nepersistent, aroma inecacioasa in momentul desigilarii odorizantului pentru masina, utilizarea parfumantilor artificiali care irita caile respiratorii pe o perioada  indelungata de folosire si faptul ca odorizantul auto nu anihileaza mirosul, ci il acopera si face ca aerul sa fie mai greu de respirat. Cele mai bune odorizante auto sunt acelea care improspateaza si neutralizeaza, nu cele care acopera. Cu cat sunt mai multe “arome” diferite in masina, cu atat apare senzatia de aer imbacsit si mai greu de “consumat”. De asemenea, este important de stiut faptul ca multe parfumuri pentru masina contin substante nocive pentru bebelusi.

 

Care sunt optiunile estetice ale parfumurilor auto?

Pentru ca partea estetica este foarte importanta, un odorizant auto trebuie sa se incadreze si in aspectul general al masinii. Printre varietatea de forme si de marimi ale parfumurilor pentru masina se numara:

 

1.Odorizant auto ce se asaza sub scaun

 

2. Odorizant auto lichid care se pulverizeaza

 

Odorizant auto lichid Noir Extreme
Odorizant auto lichid Noir Extreme
Odorizant auto lichid Bubble Gum
Odorizant auto lichid Bubble Gum
Odorizant auto lichid J’Adore
Odorizant auto lichid J’Adore

 

3. Odorizant auto Hang Tag

 

 

4. Odorizant auto automat

 

 

Astfel, clasicii braduleti de masina sunt de domeniul trecutului. Aceste 4 variante de parfumuri auto prezentate reprezinta substituientii veritabili ale odorizantelor clasice pentru masini. Avantajul major este acela ca nu trebuie sa fie agatati de oglinda retrovizoare si implicit nu stirbesc vederea soferului. Mai mult, daca doresti sa nu se modifice in niciun fel aspectul interiorului autoturismului, poti opta pentru odorizantele auto lichide sau pentru cele care se asaza sub scaunul masinii. Pentru un design modern si un ventilator care filtreaza aerul, odorizantul auto automat este alegerea perfecta. Acesta distribuie parfumul de 5-10 ori mai mult decat ventilatoarele tipice si dispune de doua trepte de viteza. Odorizantele auto Hang Tag ies in evidenta prin forma moderna si nuantele vii ce personalizeaza aromele. Astfel, iubitorii de culoare si de accesorii pentru masina, pot alege ca parfumul auto sa provina prin intermediul acestei variante.

 

Cum alegem parfumul pentru masina?

Parfumul pentru masina ne reflecta personalitatea, dar ne influenteaza si starea de spirit. De aceea este important sa alegem in mod constient odorizantul care sa isi puna amprenta asupra autoturismului personal. Daca ne place mirosul dulce al dulciurilor din copilarie, odorizanult auto lichid Bubble Gum este alegerea perfecta. Pe partea cealalta, daca suntem fumatori, pentru a indeparta mirosul impregnat in tesatura, odorizant auto lichid Tabacco este alegerea ideala pentru noi.   De asemenea, pentru ca spatiul autoturismelor nu este comparabil cu al unei locuinte, este foarte importanta calitatea parfumantilor utilizati pentru a nu irita caile respiratorii in momentul in care parcurgem un drum lung. Toate odorizantele auto marca Fre Pro sunt naturale, din silicon impregnat cu uleiuri naturale sau parfumanti naturali si sunt dezvoltate pe principii ecologice. In acelasi timp, bebelusii care calatoresc in preajma acestor parfumuri auto, nu vor fi afectati in niciun fel.

 

Care sunt principalele caracteristici ale odorizante auto profesionale?

Ultra persistenta, calitatea parfumantilor si designul sunt principalele caracteristici ale celor mai bune parfumuri auto. Fre Pro are in vedere toate cele 3 aspecte si de aceea este considerat a fi distribuitorul autorizat ale celor mai bune odorizante auto. Uleiurile sau parfumantii naturali folositi sunt principalul element care ii diferentiaza de celelalte odorizante auto existente pe piata. In acelasi timp, paleta vasta de arome existente este caracterizata de o calitate superioara si este dezvoltata pe principii ecologice.

 

Cum influenteaza cele mai bune parfumuri naturale pentru masina, starea de spirit?

 

Pentru ca petrecem mult timp in masina si spatiul este inchis, este important ca odorizantul auto sa nu contina substante care sa ne afecteze simtul olfactiv. De aceea, odorizantele pentru masina distribuite de catre Fre Pro contin uleiuri si parfumanti naturali. In acest fel, se evita iritarea cailor repiratorii in momentul in care se petrece timp indelungat in preajma acestora. Cele mai bune parfumuri auto naturale sunt acelea al caror compozitie este atent creata si se pune accent pe combinatia de arome folosita.

Este dovedit faptul ca mirosul influenteaza starea de spirit. De aceea, odorizantele auto de la Fre Pro sun gandite pentru a induce anumite senzatii si a se potrivi mai multor tipuri de caractere. Mirosul din masina personala ne caracterizeaza pe deplin si dezvaluie parti din a noastra personalitate. Parfumul auto ne construieste o identitate sau ne-o pune in valoare.

 

Odorizantul auto NOIR difuzeaza o aroma lemnos-orientala bogata, care se dezvaluie usor pentru un miros barbatesc, ademenitor si extravagant.

Odorizant auto lichid Noir Extreme

 

Parfumul auto Black Orchid este un odorizant destinat femeilor care iubesc eleganta, luxul si mirosul cu note florale. Esenta acestui odorizant pentru masina sta note de fructe, flori de lotus si orhidee, care se afla intr-o armonie perfecta.

 

Odorizantul auto natural Poison are un miros oriental, potrivit pentru femeia moderna, cu o carisma inconfundabila și perfecta, care reuseste sa isi atinga toate obiectivele indiferent de obstacolele ce ii apar in cale in drumul ei.

Indiferent ce aroma pentru parfumul de masina preferi, este important sa stii care vrei sa fie impresia persoanelor care urca in a ta masina. Mai mult de atat, cel mai important lucru este cine vrei sa fii in momentul in care te urci si te cobori din masina personala. Odorizantul auto este mai mult decat o simpla aroma resimtita. Contureaza impresia generala a ta si a celor din jur, asupra propriei persoane.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP