0

Odată cu apariția industriei parfumurilor, au apărut și o multitudine de produse cu parfum cu diverse forme sau funcții. Fie că vorbim de săculeți parfumați, odorizante cu pulverizator, odorizante cu bețișoare sau odorizant cu ventilator și pulverizator, toate acestea promit un singur lucru: un parfum imbietor care să ne încânte simțurile. 

 

Aparent, fiecare din această metodă de parfumare pare eficientă și ne este greu să facem o alegere. Însă, înainte de a obține răspunsul pe care ni-l dorim, un research ne ajută să ne dăm seama care soluție este cea mai eficientă pentru noi și familia noastră. Noi am analizat pentru voi și am descoperit următoarele aspecte pro și contra pentru produsele de parfumare cele mai utilizate. 

 

Săculeții parfumați

 

Pro: Simplu de utilizat, sunt mici și au un design simpatic. Pot fi utilizați în garderobă, mașină, toaletă sau alte spații mici. Pe lângă faptul că au capacitatea de a parfuma, aceștia reprezintă și elemente veritabile de decor. 

Contra: Acoperirea este mică și eterogenă. Nu se recomandă utilizarea lor decât în condițiile enumerate mai sus. În caz contrar aceștia pot părea ineficienți. 

 

Odorizantul profesional cu pulverizator

Pro: Poate fi utilizat ori de câte ori este nevoie de un refresh în încăpere sau mașină. Este ușor de utilizat și efectul de parfum este unul instant, care se estompează pe parcurs și capătă alte tonuri. 

Contra: Pulverizarea se face manual.

 

Odorizantele cu bețișoare

Pro: Odorizantele cu bețișoare sunt versatile, se pot folosi în camere de hotel, dormitoare, birouri sau camere spa și eticheta se poate personaliza pentru a se folosi în scop de marketing, cât și pentru a devenit un cadou perfect.

Contra: Sunt ineficiente în spațiile foarte extinse. 

 

Odorizantul cu ventilator și umidificator

Pro: Mașină profesională pentru utilizarea spațiului. Poate pulveriza cantități dozate de parfum spre deosebire de cele manuale. Este un aparat inteligent și modern, convenabil de utilizat și este foarte ușor de schimbat aroma. Este un aparat 2 în 1: odorizant + umidificator.  

Contra: Este de preferat să se utilizeze în spațiile mari cum ar fi centrele comercialele sau apartamentele / casele în care spațiul este unul extins. 

 

Acum nu îți mai rămâne decât să te decizi asupra modalității de a parfuma care este cea mai potrivită pentru spațiul pe care îl deții. Ce să fie oare?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP