0

Atunci când o persoană deține o mașină, simte nevoia de a o personalizat cât mai mult pentru ca sentimentul de posesiune să crească. Așadar, primul lucru pe care orice posesor de autoturism îl achiziționează este parfumul auto

 

De ce simțim nevoia de a schimba mirosul din mașină?

Fie că este vorba de o mașină nouă sau una la mâna a doua, simțim nevoia de a ne pune amprenta, în mod direct, asupra bunurilor deținute. Printre cele mai simple modalități de a face asta în ceea ce privește propriul autoturism este prin intermediul odorizantului auto. Simțim nevoia ca mirosul pe care îl percepem să fie unul familiar și pe plac nouă. De asemenea, ghiciți care este primul lucru pe care îl remarcă o persoană care pășește în mașina noastră. Cu siguranță este parfumul auto. Așadar, alegerea trebuie să fie în cunoștință de cauză pentru că astfel ne punem propria amprentă, iar o parte din personalitatea proprie se reflectă în ambientul mașinii.

 

Când vine vorba de alegerea parfumurilor auto, nu trebuie să fim influențați de părera nimănui pentru că gusturile nu se discută. Mai ales că este mașina noastră și de bunăstarea șoferului depinde întreaga călătorie. În momentul în care trebuie să alegi un parfum auto, gândește-te la mirosurile care te fac fericit, fie că îți amintește de vacanță sau pur și simplu îți oferă o stare de bine fără nicio explicație.  

 

Cum  facem ca odorizantul auto să fie pe placul tuturor?

Chiar dacă părerea șoferului este prioritară în alegerea odorizantului auto, acesta trebuie să știe că e necesar să fie o opțiune bună pentru toate persoanele care te însoțesc. O mașină vine ca un membru al familiei. De aceea, trebuie să vă sfătuiți cu cei apropiați în ceea ce privește parfumul. Nu alege niciodată ceva ce displace total unui membru din familie pentru că îi poți provoca rău de mașină. Discută cu ei și cădeți de comun acord asupra unor parfumuri auto preferate. În cazul în care este dificil să ajungeți la un consens, selectați un miros apropiat de cele regăsite în natură. De exemplu, la Casa Parfumurilor găsiți odorizantul auto Liliac, odorizant auto Lime Zest rezerva Myfresh- Seaside Breeze, rezerva MyFresh-Alpine Forest. ( sugerez sa fie plasat produsul ca in celelalte articole),

 

De ce e important să alegem odorizantul auto în funcție de anotimp?

Fiecare anotimp are o stare de spirit aparte. De aceea, este important să asociem parfumul auto cu sezonul în care ne aflăm. Iarna, accentele lemnoase și mirosul de portocale proaspete e cel ce ne încântă simțurile zi de zi. Vara, mirosurile fresh care ne poartă cu gândul la concediu sunt cele ce ne întregesc starea de spirit, iar primăvara florile de primăvara sunt la mare înălțime. Toamnei îi asociem aromele calde de vanilie și cele dulci, în general, ce amintesc de fructele sezonului. 

În concluzie, alege o stare de spirit, nu pur și simplu un parfum auto. Ai nevoie de un parfum de mașină care îți poate oferi senzații olfactive vibrante ce au capacități terapeutice asupra ta. Alege un miros care te face fericit, pe care îl întâlnești zi de zi. Însă, din când în când alege să schimb odorizantul auto pentru ca fiecare călătorie să devină o adevărată provocare olfactivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP