0

În toaleta bărbaților, urina reprezintă o inevitabilă sursă de mirosuri neplăcute și de bacterii. Mai mult, în momentul în care toaleta este una publică și este utilizată în mod frecvent, mirosul plăcut pare a fi doar un vis frumos ce nu se poate atinge. Mai mult decât ne dăm seama, toaletele clădirilor de birouri, școlilor sau în general cele care sunt folosite în mod public, reprezintă un punct important în crearea impresiei generale despre instituția respectivă. De aceea, este important să se utilizeze metodele existente pe piață pentru a anihila acest disconfort resimțit al bărbaților care utilizează aceeași toaletă. Odorizantele pentru pișoar sunt soluția cea mai eficientă în această problemă. 

 

De ce odorizantul pentru pișoar este atât de eficient?

Astfel, datorită bacteriilor eficiente care curăță vasul de toaletă, timpul de curățare este redus cu până la 50%. Mai mult, aceste odorizante pentru pisoar sunt special concepute pentru a împiedica stropirea, datorită perișorilor situați pe ambele părți care au rolul de a elimina până la 99% din stropi. Acesta are un design eficient, este transparent, flexibil și are protuberanțe care ajută la emisia parfumului. 

 

Cum se utilizează odorizantul pentru pișoar?

Pur și simplu se pune în interiorul pișoarului și problema mirosului urât, dar și cea a stropirii, dispar. Atât odorizantele pentru pișoar rotunde, cât și cele hexagonale, au capacitatea de a igieniza și împrospăta toaleta timp de 30 de zile. 

 

Unde ar trebui folosite odorizantele de pișoar?

În primul rând, acestea sunt extrem de folositoare în băile publice cum ar fi cele din clădirile de birouri, grădinițe, școli. Prin intermediul lor se asigură un grad mai mare de igienă, iar ușurința curățării crește. Toaleta dintr-o clădire publică spune mult mai multe decât ne-am gândi, despre acel spațiu. În plus, prin utilizarea acestor site de pișoar se evită stropirea podelelor și implicit mirosul urât, persistent. 

 

La cât timp trebuie să schimbăm odorizantul de pișoar?

Există multe avantaje în utilizarea odorizantelor de pișoar, însă acestea sunt eficiente doar dacă se utilizează corect. Acestea nu mai au capacitatea de a parfuma în momentul în care sunt folosite pe o perioadă prea lungă de timp. În mod normal, acestea sunt concepute pentru a fi utilizate până la 30 de zile, dar timpul variază în funcție de gradul de utilizare a pișoarelor. De pildă, în băile publice este indicat ca aceste pișoare să fie schimbate la fiecare 5 până la 7 zile. De aceea, este foarte utilă urmărirea indicatorului datei și schimbarea acestora la momentul oportun. 

 

Care sunt mirosurile preferate de clienți?

Casa Parfumurilor vă pune la dispoziție o gamă variată de parfumuri dintre care puteți alege pentru sita de pișoar. Printre preferatele clienților noștri se numără: Wave 3d Lavandă, Slant Mango, Wafe 3D Kiwi și Grapefruit și Slant Pepene și Castravete.

https://www.casaparfumurilor.ro/product/wave-3d-lavanda-2-x-odorizant-pisoar/

https://www.casaparfumurilor.ro/product/slant-mango-odorizant-pisoar/

https://www.casaparfumurilor.ro/product/wave-3d-kiwi-si-gref-2-x-odorizant-pisoar/

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP