0

Călătoriile cu familia sau timpul petrecut în mașină, în trafic sau în deplasarea spre locul de muncă, pot fi mai plăcute cu odorizante auto frumos mirositoare. Indiferent de ce tip de masină conduci, nouă sau cu câțiva ani vechime, un vehicul care trece toate inspecțiile legate de miros și parfum îți va garanta o călătorie rafinată.

Pentru a te ajuta să faci alegerea corectă, am selectat cele mai bune odorizante auto pentru a transforma vehiculul într-un deliciu parfumat atât pentru tine, cât și pentru pasagerii tăi.

1. Odorizant auto – unde îl poți amplasa

Odorizantul auto este un produs indispensabil dintr-o mașină în orice anotimp, însă cu atât mai mult vara, când oamenii merg în concedii și petrec mult timp în interiorul vehiculelor. Astfel, poți împrospăta aerul din acesta pentru ca experiența unui drum lung să fie una plăcută și frumos mirositoare.

Unul dintre principalele avantaje ale unui odorizant auto este că poate fi amplasat în diferite zone ale mașinii: la grila de ventilare sau agățat de oglinda retrovizoare, dacă alegi odorizanții auto cu sistem de prindere sau cu săculeți. Totodată, mai există și posibilitatea de a achiziționa produse solide sau de tip spray, pe care să le așezi în portierele mașinii.

2. Tipuri de parfumuri auto

Când vine vorba de parfumuri auto, la fel ca și în cazul odorizantelor pentru baie, există mai multe tipuri pe piață. Unele dintre ele sunt sub formă de pulverizator, în timp ce altele au sisteme automate care eliberează mirosuri plăcute. Indiferent de modelul pe care îl vei alege, te vei putea bucura de un parfum proaspăt și persistent de fiecare dată când te urci la volan.

Iată mai jos întreaga gamă de parfumuri auto disponibilă:

2.1. Odorizant mașină – săculeți parfumați

Odorizantul pentru mașină, sub forma unui săculeț, este accesoriul ideal pentru orice vehicul care este atent îngrijit. Săculeții odorizanți sunt potriviți pentru spațiile mici pe care dorești să le parfumezi și au o persistență de 30 de zile. Aceștia emană diverse mirosuri de parfum precum: Bella, Black Orchid, Stronger with you, Million, Allure, Ice man sau Nomad.

2.2. Odorizant mașină de pulverizat

Dacă vrei să îmbunătățești instantaneu aerul din vehicul și să elimini cât mai repede mirosurile, atunci un odorizant pentru mașină de tip pulverizator este o alegere bună. Cu câteva pulverizări rapide, poți transforma replica „Oh, nu!” în „Woa!” atunci când intrii în mașină. Vei găsi pe piață diferite arome: dulci, florale, fructate, lemnoase, fresh sau orientale. 

2.3. Odorizant mașină solid

În loc de un odorizant vizibil pentru mașină, este posibil să cauți o modalitate discretă și ușoară de a împrospăta interiorul mașinii tale. Pentru a fi cât mai ușor de instalat, poți alege  parfumul Otto fresh Clean Breeze, care se așează sub scaun.

2.4. Rezerve pentru odorizant mașină

Se întâmplă deseori să rămâi fără parfum auto fix în momentele importante și să nu ai la dispoziție un loc de unde să-l cumperi. Dacă ai deja un suport pentru acesta, poți opta să achiziționezi regulat rezerve pentru odorizant de mașină cu diverse arome. În acest mod te vei asigura că acestea nu vor lipsi din vehiculul tău.

3. Odorizante auto profesionale – pentru persistență

Calitatea unui odorizant auto o poți observa încă de la prima utilizare, în funcție de cât timp persistă mirosul în mașină și cât de puternic este acesta. Dacă îți dorești ca mirosul preferat să-l simți chiar și după 10 ore de condus, atunci ar trebui să te orientezi către odorizante auto profesionale, create din uleiuri și parfumanți de calitate superioară.

3.1. Parfumuri auto profesionale

Odorizantele de cameră și parfumurile auto profesionale se fabrică atât în variantă lichidă, cât și în variantă solidă, tocmai pentru a satisface nevoile oricărui tip de persoană. Dozajul acestora este realizat în diferite cantități, în funcție de preferințele fiecăruia.

3.2. Esență parfum auto

Fiindcă parfumul de mașină îți influențează starea încă de la primul miros, este important să-ți alegi aromele după propriile plăceri și gusturi. Astfel, poți testa o esență de parfum auto

cu miros de Bubble Gum, Million, Bella, Frutto sau Iasomie. Totodată, dacă iubești aromele orientale sau cele fresh, poți încerca și esențe cu arome de Scandal, Tabacco, Noir Extreme.

Să-ți faci mașina să miroase bine tot timpul este la fel de ușor precum să găsești odorizantul potrivit pentru gustul tău personal și pentru obiceiurile tale de zi cu zi. Din acest motiv, selecția noastră de cele mai bune odorizante auto te ajută să găsești parfumul care trezește simțurile și lasă pasagerilor tăi o impresie bună.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP