0

Indiferent de cât de elegant și atrăgător poate fi designul unei băi, aceasta este spațiul în care mirosurile se pot acumula și unde ar trebui să existe măcar un odorizant de baie care să schimbe ambientul încăperii. 

Deși nu este o problemă atât de mare când ești doar tu și familia ta, mirosurile din baie pot fi puțin jenante dacă găzduiești oaspeți. Din fericire, există mai multe moduri de a face baia mai plăcut mirositoare. Iată mai jos câteva trucuri recomandate de Casa Parfumurilor care te vor scăpa de această problemă o dată pentru totdeauna.

1. Cum îndepărtezi mirosul neplăcut din toaletă

Principalul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți dai seama de unde vine mirosul și ce îl cauzează. Mirosurile de mucegai sunt efectul ciupercilor și mucegaiului, care se formează în zonele umede. Baia este un paradis pentru ciuperci, deoarece există întotdeauna o sursă de apă, iar multe dintre acestea nu sunt ventilate adecvat pentru a lăsa toată umezeala să se evapore.

Dacă mirosul este puternic, acesta poate fi cauzat de instalațiile sanitare din toaletă. Pentru a reuși să combați aceste lucruri, Casa Parfumurilor vine în ajutorul tău cu odorizante de baie care îndeplinesc cel puțin trei funcții concomitente. Printre acestea se numără: împrospătarea aerului, igienizarea vasului de toaletă și facilitarea curățării într-un timp scurt a vasului de toaletă.

2. Odorizant baie – produs care emană mirosuri plăcute

Odorizantele sunt practice și utile, fie că facem referire la odorizantele de cameră, fie la cele pentru baie, mai ales dacă mirosul din spațiile respective este puternic și înțepător. La Casa Parfumurilor vei găsi o gamă largă de produse create special pentru a îmbunătăți mirosul din atmosferă, în diferite variante:

2.1. Odorizant de baie – tip pulverizator

Dacă vrei ca mirosul din baie să dispară rapid, chiar cu câteva minute înainte ca musafirii să sosească, poți alege un odorizant de baie din colecția Happy Shit. Sticluțele sunt concepute cu un sistem de pulverizare care te ajută să împrăștii mirosul în locurile pe care ți le dorești.

Totodată, poți lăsa produsul în baie în cazul în care cineva simte că are nevoie de el pentru a diminua mirosurile. Va fi necesar să aplici 2-3 pulverizări scurte, iar mirosul va persista până la 24 de ore. Odorizantele de baie din această colecție sunt ideale pentru aplicarea pe pardoseală, în aer, în spatele vasului de toaletă sau în toaletă.

Happy bubble

2.2. Odorizant wc – pentru vasul de toaletă

Toaleta este locul inspirației și relaxării și necesită o îngrijire deosebită atunci când vine vorba de miros. De aceea, este important ca aerul sa fie unul proaspăt și parfumat în funcție de fiecare preferință. Se știe că o toaletă împrospătată înseamnă automat că toată încăperea are un aer fresh mai ales atunci când folosești și produse de curățare profesionale.

Cu un odorizant WC Ultra Big Blue vei reuși să menții igiena și curățenia în permanență, datorită faptului că se adaugă direct în bazin. Prin intermediul dispozitivului automat, cu enzime, apa se transformă în culoarea albastră, astfel încât să știi că vasul toaletei este curat.

Odorizantul pentru WC Ultra Big Blue eliberează miliarde de bacterii benefice ce consumă materialele bio, care provoacă mirosuri neplăcute, mentinând toaleta curată și proaspătă.

2.3. Odorizant toaletă – pentru pișoar

Dacă ești în căutarea unui odorizant de toaletă care să împiedice stropirea, atunci varianta ideală este chiar aici: odorizantele/sitele pentru pișoar. Acest lucru nu se va mai întâmpla datorită perișorilor care au rolul de a elimina până la 99% din stropi. Acesta are un design eficient, de diferite culori, flexibil și are protuberanțe care ajută la emisia parfumului. 

Odorizantul de toaletă se pune în interiorul pișoarului și problema mirosului urât, dar și cea a stropirii, dispar. Atât odorizantele pentru pișoar rotunde, cât și cele hexagonale, au capacitatea de a igieniza și împrospăta toaleta timp de 30 de zile. Casa Parfumurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de parfumuri dintre care poți alege pentru sita de pișoar: Lavandă, Mango, Măr condimentat, Kiwi și Grapefruit, Pepene și Castravete, Iasomie, Floare de bumbac.

    2.4. Odorizant toaletă – cu sistem de prindere

Există o mulțime de modalități de a păstra mirosul proaspăt în baie. De exemplu, odorizantele de toaletă care se fixează de marginea toaletei, Bowl Clip, sau Remind Air Curve, care se prind cu sistem de prindere cu bandă dublă adezivă. Acestea sunt extrem de folositoare în băile publice cum ar fi cele din clădirile de birouri, grădinițe, școli. Prin intermediul lor se asigură un grad mai mare de igienă, iar ușurința curățării crește. Mirosurile pe care odorizantele le emană sunt de Lavandă, Mango, Măr condimentat, Floare de bumbac, Lămâie, Kiwi și Grapefruit, Pepene și Castravete sau Iasomie.

Pachet promoțional odorizante pentru pișoare

3. Odorizante de baie profesionale – pentru persistență și igienizare

Fiindcă toaleta este printre cele mai utilizate spații dintr-o locuință/clădire, este important să folosești odorizante de baie profesionale persistente, care să asigure un aer proaspăt permanent. În acest mod te asiguri și că aceasta este curată, dar și că atunci când îți petreci timpul la toaletă nu ai parte de senzații neplăcute. 

Cea mai bună modalitate de a evita mirosurile și pericolele pentru sănătate este să păstrezi baia cât mai curată posibil. Un alt aspect de care trebuie să ții cont, pe lângă cel de a folosi odorizante de baie profesionale, este să aerisești constant spațiul și să schimbi regulat prosoapele de baie. Pentru a scăpa rapid de mirosul neplăcut, curăță și dezinfectează în mod regulat cabina/cada de duș și chiuveta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP