Experiențele pe care nu le poți uita sunt deseori provocate de lucruri care îți rămân în minte, un obiect care ți-a încântat privirea, un loc care ți-a stârnit emoții, amintiri ori un miros anume. Cu asta ne ocupăm noi, cei de la Casa Parfumurilor: creăm mediul perfect în care să îți desfășori activitățile de acasă sau de la birou. Contribuim la starea ta de bine, la energia pozitivă pe care o împarți cu cei din jur prin stimularea simțului olfactiv cu mirosuri delicate.

Fiindcă orice lucru are mirosul lui, noi îți aducem mai aproape mirosul copilăriei, bucuriei, primăverii, melancoliei, bomboanelor, vaniliei, florilor sau ciocolatei. Uneori mai adăugăm și mirosuri de parfumuri consacrate, pentru un gram de fericire.

Despre începuturi...

Cunoscut pe piața din România de mai bine de 10 ani, brandul Casa Parfumurilor, denumit la început Fre-Pro, a apărut din dorința de a surprinde mirosuri unice și de a schimba starea de spirit a oamenilor indiferent de încăperea în care se află.

Pasiunea pentru parfumuri și arome care să încânte simțurile a contribuit la închegarea unor relații strânse, de lungă durată, cu lideri în fabricarea parfumurilor ambientale din Franța. Încă din anul 2014 ne-am focusat pe crearea produselor destinate ambientului plăcut.

Casa Parfumurilor a reușit să se facă remarcată prin produse deosebite precum: odorizantul cu ventilator, odorizantele cu bețișoare, balsamurile pentru rufe, parfumurile pentru corp și nu numai.

Misiunea noastră

Credem cu tărie că entuziasmul, determinarea de a face lucrurile într-un mod bun și încrederea în propria persoană poate fi stimulată de mirosurile pregnante și impunătoare din jurul nostru, cele care la prima simțire îți rămân în minte și inimă.

Suntem întotdeauna deschiși să aducem noutate în materie de esențe și ne adaptăm noilor tendințe cu ușurință, motiv pentru care la Casa Parfumurilor vei găsi o gamă largă de produse cu diverse arome. Astfel, vei putea schimba atmosfera din casa ta cu parfumuri fresh, dulci, florale, lemnoase, fructate sau orientale, în funcție de preferințe, dar și de sezon.

Ne dorim ca experiența consumatorilor să fie una satisfăcătoare, care să impresioneze prin calitate și persistență.

Viziunea noastră

Lucrăm în permanență la produsele pe care le comercializăm pentru a veni în sprijinul clienților noștri, atât persoane fizice, cât și cele juridice, și găsim soluții indiferent de provocările pe care le întâmpinăm pentru a servi nevoile acestora. Profesionalismul și seriozitatea sunt punctele cheie ale echipei noastre și ne bazăm pe acestea pentru a avea parte de o experiență plăcută la cumpărăturile online sau offline.

Dincolo de aromele care îți fură mințile și parfumurile pe care nu ai cum să nu le observi, Casa Parfumurilor este o poveste despre cum să îmbini pasiunea pentru mirosul fin și curiozitatea de a descoperi noi drumuri înmiresmate.

Valorile după care ne ghidăm business-ul:

F – focusul asupra detaliilor care fac diferența
R – respectul pentru fiecare persoană cu care intrăm în contact
E – energia pozitivă transmisă prin intermediul fiecărui colet livratP – profesionalismul
R – receptivitatea față de nevoile fiecărui client
O – organizarea eficientă

Garanţiile noastre

Garanția satisfacției

Fiecare client are la dispoziție 14 de zile pentru returnarea produsului. În acest caz, produsul nu trebuie să prezinte urme de uzură de niciun fel.
Existe doua alternative in acest sens:
– schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
– recuperarea contravalorii acestuia.
Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului, in functie de preturile practicate de operatorul ales.
Te asigurăm că în maxim 15 zile suma achitată de către tine va fi returnată prin transfer bancar.

Garanția pentru livrare

Pentru comenzile ce depășesc suma de 150 lei, costul transportului va fi suportat de către compania noastră cu mențiunea următoare: ca adresa de livrare să se afle în zona de acoperire națională a României (dacă adresa de livrare nu intră în zona de acoperire se va percepe o taxă suplimentară care va fi transmisă clienților înainte de livrarea comenzii).

Ce spun clientii nostri