0
paravan masuta de toaleta

paravan-masuta-de-toaletaDupa munca de la birou, de obicei plina de intalniri de lucru, urmeaza uneori evenimente de firma, asa ca in materie de parfumuri trebuie sa fii discreta. Am prefera parfumuri pe care le consideram rafinate, cu arome complexe, dar care emana si prospetime. Ne-am dori un parfum de birou si unul de seara. Am vrea ceva nou, diferit de ceea ce am avut pana acum. Vrem sa mai schimbam ceva. Folosim anumite parfumuri de prea multa vreme si de obicei ne place sa avem mai multe parfumuri. Ne-ar placea ceva care sa nu fie foarte comun, putin mai «ciudat», mai altfel , ca si mireasma.

  Pe primul plan as trece bergamota, frezia, trandafirul, floarea de osmanthus, lemnul de cedru si ambra. Un parfum de intensitate medie care se schimba pe parcursul zilei, asa ca uneori simti adieri florale, alteori prospetimea vetiverului sau mangaierea lenesa a moscului. Un parfum interesant,  excentric, si mai putin cunoscut, daca vrei sa faci senzatie la birou.

 As enumera Givenchy, Lancome, Versace, Thierry Mugler.

Toate au clasa si sunt putin altfel” pentru a respecta dorinta ta de original.

13Parfumul marcii de lenjerie poate avea acelasi nume, ca un agent provocator , cu laude, poezii, pentru a ramane o pasiune pentru femeia indrazneata. Debuteaza cu o nota de trandafir imbogatita cu miere si citrice, urmata de un val intens de “piele noua” de parca ai fi intr-o masina de un lux suprem, cu canapele din piele. Si pentru ca seductia sa fie completa, nu lipseste nota de paciuli, bine realizata, care intre noi fie vorba se incadreaza la capitolul “fruit-chouli” adica paciuli cu multe fructe.

Givenchy a fost intotdeauna o marca pentru domnisoare de familie buna, romantice si inocente, care se marita bine si devin doamne distinse. Partea sexy a fost ignorata cu politete, pana acum. Usor dulce, senzual la modul jucaus, provoaca – dar in mod rafinat. Il va vraji si incanta pe printul pasiunii tale. Casa –Parfumurilor se inspira de la parfumul Givenchy prin doua variante – pentru lenjerie si pentru incapere, sub denumirea de Sensual si Amarig.

amarigbella

 

O nota ultra usoara de Amarig, pe fundalul unei combinatii efervescente de mandarina verde, frunze de violeta, iasomie, iris, urzici si fragute de padure. 

Rezultatul este surprinzator, combinatia producand umbre de piele intoarsa si lemn proaspat taiat din padure. Un parfum usor, elegant si absolut unic, de vara. Este felin si usor enigmatic, dar provocarea sa, pentru cei care au finetea sa o discearna, este subtila.

Bella, duce aceeasi nuanta mesterioasa din Lancome .

 

Succes la birou si in afara lui!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP