0

Pentru că acum există atâtea posibilități prin care îți poti odoriza încăperea, am fost curioși să aflăm de la un client fidel de-al nostru, de ce preferă întotdeauna odorizantele cu bețișoare, în detrimentul celorlalte dispozitive de parfumare? Haideți să vedem ce a răspuns la întrebările noastre referitoare la acest produs.

De ce parfum odorizant cu bețișoare?

Pe parcursul timpului am încercat tot felul de metode de odorizare a încăperilor, de la cele automate cu baterii sau acumulatori, până la cele manuale cu pulverizator. Însă, după lungi testări am ajuns să prefer odorizantele cu bețișoare datorită designului atractiv ce se potrivește perfect cu restul casei mele, cât și a parfumului intens ce este difuzat constant prin intermediul bețișoarelor.

Cu ce se diferențiază acestea de restul odorizantelor de cameră?

Așa cum am menționat și mai sus, designul este unul atractiv și potrivit pentru interiorul casei mele. Îmi place să pun accent pe fiecare detaliu și de aceea eticheta este de fiecare dată personalizată cu câte un mesaj diferit: un citat, un cuvânt, orice mă inspiră în momentul în care decid să plasez comanda la Casa Parfumurilor. 

Care e parfumul tău preferat din cele disponibile pentru odorizantele cu bețișoare?

Este destul de greu de ales, sincer. Recunosc, încă nu le-am încercat chiar pe toate ( cred că sunt 22 de arome), însă parfumul care m-a cucerit pe deplin este Berry Crush. Aștept să le încerc și după revin cu un feedback pentru fiecare aromă. 🙂

De câte odorizante ai nevoie pentru a simți acel parfum intens?

Bună întrebare. Sincer, folosesc două. Dintre acestea, locul unuia este pe hol și al celuilalt, în baie. Îmi place să aleg aceeași aromă în toată casa pentru a fi un tot unitar și să nu se amestece parfumurile. Dinspre hol, parfumul pătrunde și în restul încăperilor și dozajul este perfect pentru gustul meu.

Ce nu-ți place la odorizantele cu bețișoare de la Casa Parfumurilor?

În spirit de glumă, pot spune că nu-mi place varietatea de arome disponibile pentru că mereu îmi este foarte greu să mă decid și comand câte 2-3 parfumuri diferite pentru a le folosi ulterior, în funcție de starea mea de spirit. În rest, nu am întâmpinat dificultăți în folosirea acestui produs. Pentru mine este odorizantul de cameră ideal. 

De ce ai recomanda mai departe odorizantul cu bețișoare?

Personal, cred ca este cel mai bun deodorant de cameră potrivit pentru spațiile nu foarte generoase. Este intens, ușor de folosit, se poate doza intensitatea mirosului prin intermediul numărului de bețișoare adăugate în parfum. Cred că este imposibil să nu-ți găsești parfumul preferat dintre atâtea arome ispititoare. De aceea, recomand cu încredere parfumul cu bețișoare de la Casa Parfumurilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP