0
miros persistent

Piata odorizantelor pentru baie este suprasaturata, dar cu toate astea parca nimic nu functioneaza cand vine vorba de pastrarea prospetimii din baie timp îndelungat. Toaleta este spatiul în care sunt amestecate fel de fel de mirosuri neplacute. De cate ori nu te-ai simtit stanjenit de faptul ca ai musafiri, iar in baie mirosul nu este unul proaspat cu toate ca ai dezinfectat si spalat inainte? Avem 3 solutii ultra eficiente si la un pret avantajos.

 

  • Happy Shit

 

Se pulverizeaza direct in vasul de toaleta si are un efect uimitor de prospetime care dureaza. Cu Happy Shit uiti de mirosurile neplacute pentru ca este ultra persistent si are o paleta variata de arome care te vor cuceri inca din prima clipa cand le vei simti. Cu siguranta iti va fi dificil sa nominalizezi una preferata. Avantajul acestui odorizant este acela ca este lichid si se poate pulveriza oriunde crezi ca este nevoie de un plus de prospetime: direct in vasul de toaleta asa cum am mentionat de la inceput, in spatele acestuia, chiar si pe pardoseala. Happy Shit ofera un parfum proaspat o perioada indelungata de timp si ori de cat ori simti nevoia, mai dai un simplu “puf”, iar mirosurile neplacute sunt anihilate. 

 

  • Odorizante pisoar

 

Pentru sexul feminin curatarea pisoarului este un chin, iar pentru partea masculina utilizarea acestuia fara a se stropi pare imposibil. Pentru ca cele doua probleme sa fie de domeniul trecutului, au fost create odorizantele pentru pisioar de la Fre Pro. Acestea sunt special concepute pentru a elimina 99% din stropi si a reduce timpul de curatenie cu pana la 50%. Atat forma cat si designul sunt eficiente pentru a stopa stropirea si a emite parfum in momentul in care intra in contact cu urina. Are capacitatea de a reduce timpul de curatenie pentru ca bacteriile benefice pe care le contine curata eficient. De asemenea, intreaga toaleta va avea un aer igienizat si proaspat timp de 30 de zile datorita parfumului ultra persistent care contine parfumanti si uleiuri naturale. Odorizantele pentru pisoar respecta limitele COV din SUA si Europa, prin urmare sunt dezvoltate pe principii ecologice. 

 

  • Odorizante toaleta 

 

Dincolo de depunerile de calcar care sunt uzuale, mirosurile neplacute datorita utilizarii toaletei sunt cele care ne dau cele mai multe batai de cap. Odorizantele au capacitatea de a face fata acestor provocari pe o perioada de aproximativ o saptamana, dupa care isi pierd treptat din prospetime si din capacitatea de a dezinfecta si igieniza. Odorizantele de toaleta de la Fre Pro nu fac parte din aceasta categorie. Au capacitatea de a improspata aerul timp de 30 de zile si de a nu polua apa pentru ca nu se dizolva. Daca vorbim de odorizantul care se pune direct in bazinul wc-ului, el dureaza 900 de trageri si curata mai bine ca niciodata datorita concentratiei mare de surfactanti. Prin intermediul lui, toaleta ramane curata, proaspata si apa din interior albastra.

In concluzie, cele mai eficiente solutii pentru indepartarea mirosului neplacut de urina din toaleta, se afla la distribuitorul oficial al odorizantelor dezvoltate pe principii ecologice, Fre Pro. Tot ce iti ramane de facut pentru a scapa de aceasta problema neplacuta este sa comanzi produsele si sa te convingi de eficacitatea lor. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP