0

Există o mare varietate de soluții de parfumare pentru mașini. De aceea, este din ce în ce mai dificil să o găsim pe cea potrivită pentru nevoile noastre. În primul rând, un odorizant pentru mașină trebuie să fie adaptat nevoilor și mărimii mașinii tale. Pe piață există o multitudine de variante. Însă, cum îți dai seama care este cea mai potrivită pentru tine?

 

Cele mai bune odorizante pentru mașină sunt acelea care au capacitatea de a parfuma în mod continuu și de a se împregna în mașină, în momentul în care sunt utilizate perioadă de timp îndelungată. Odorizantele pentru mașină se regăsesc în atât de multe forme, încât trebuie să fii hotărât asupra avantajelor pe care le urmărești, pentru a avea capacitatea de a alege odorizantul potrivit. Printre principalele întrebări pe care ni le punem înainte de achiziționare, se numără:

 

 

  • Pot să pun odorizantul pentru mașină oriunde?

 

Bineînțeles, însă locul în care nu ai voie să îl plasezi este oglinda retrovizorie. În rest, acesta poate fi plasat oriunde dorești. De exemplu, odorizantele pentru mașină Otto Fresh pot fi plasate sub scaune, pentru că sunt suficient de puternice pentru a avea capacitatea de a împrospăta aerul din mașină, timp îndelungat, fără ca nimeni să știe de unde provine acel parfum încântător ce se simte în întreaga mașină. 

 

 

  • Pot să utilizez odorizantul pentru mașină pentru a parfuma casa?

 

Cu siguranță, odorizantele pentru mașină pot fi folosite oriunde dorești, datorită capacității acestora de a reduce mirosurile neplăcute. O singură precizare trebuie făcută: odorizantele auto sunt făcute pentru parfumarea spațiilor reduse, astfel ele pot să nu fie la fel de eficiente și în momentul în care se utilizează pentru parfumarea unui living, de exemplu. Însă, dacă vorbim despre odorizantele pentru mașină ce sunt lichide, acestea pot fi folosite la fel de eficient și în locuințe. 

 

 

  • Cât trebuie să dureze, în medie, parfumului unui odorizant de mașină de calitate?

 

Cât mai mult timp posibil! Cu siguranță, acest răspuns este foarte vag. Estimativ, un parfumant de mașină trebuie să aibă capacitatea de a împrăștia parfum timp de 30 de zile. 

 

 

  • Cum știu care e cel mai potrivit tip de odorizant pentru mașina mea?

 

Simplu, în funcție de mărimea mașinii și de gradul de intensitate a parfumului, pe care îl dorești să fie resimțit în încăpere. De exemplu, dacă dorești un odorizant pentru mașină, automat care să împrăștie parfum doar în momentul în care te afli în proximitatea lui, Myfresh este alegerea perfectă. În plus, acesta are capacitatea de a filtra aerul și de a distribui parfum de 5-10 ori mai mult decât ventilatoarele tipice, datorită celor 2 trepte de viteză.

 

 

  • Care sunt cele mai populare variante de odorizante pentru mașină, disponibile pe piață?

 

Printre acestea se numără, odorizantele auto lichide, odorizantele auto solide care se poziționează sub scaune, odorizantele auto Hang Tag care se agață și odorizantele auto cu ventilator, automate cum este Myfresh. Toate aceste variante se regăsesc în gama de produse disponibile la Casa Parfumurilor. Aruncă o privire și comandă odorizantul cel mai potrivit pentru nevoile tale! 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP