0

O masina parfumata te face sa iti doresti sa nu se mai termine niciodată călătoria. Este foarte important ca acest parfum auto sa nu fie doar ultra parfumat si persistent. Trebuie sa nu irite căile respiratorii si sa ofere o stare de bine atat șoferului, cat și pasagerilor ce il însoțesc.

            Cat timp trebuie sa persiste mirosului odorizantului?

            In mod normal, persistenta odorizantelor cumparate din magazine sau benzinarii nu este foarte mare, maximum 14 zile. Odorizantele auto de la Casa Parfumurilor, pe testate dureaza timp de 30 de zile. Pe langa asta, parfumul lor nu este deranjant pentru caile respiratorii si nu provoaca rau. Este un parfum care in momentul pulverizarii, in cazul gamei odorizantelor lichide, difuzeaza un parfum intens si ulterior ramane subtil si delicat. Adica exact atat cat trebuie sa fie parfumata o masina pentru a da senzatia de curatenie si de proprietar atent la detalii.

            Cum trebuie sa fie parfumul din masina?

Foarte aerisit si light, dar in acelasi timp parfumat discret. Un parfum ambiental placut ofera o senzatie de relaxare continua, de bucurie si liniste psihica. Odorizantele auto care miros puternic si intepator, fac rau atat fizic, oferind senzatie de greata, ameteli, cat si psihic, fiind foarte obositoare. Creierul trebuie sa depuna efort pentru a obtine aer curat pe care sa il respire si astfel se oboseste. Deci, parfumul din masina trebuie sa nu fie nici prea intepator si intens, dar nici sa nu existe deloc pentru ca un aer inchis in care sunt amestecate mai multe mirosuri, de la mancare, pana la animale nu este tocmai placut. Dimpotriva, este la fel de incomod ca un odorizant prea puternic. 

            Ce miros este cel mai potrivit?

            Gusturile nu se discuta, asta este clar. Si in materie de odorizante auto acest lucru se aplica. Pentru mine poate mi se pare potrivit mirosul de Bubble Gum si altei persoane sa i se para mult prea dulce si sa-i provoace rau de masina. De asemenea, este foarte important sa tinem cont de toti pasagerii care calatoresc alaturi de noi in mod frecvent. In caz contrar, le putem crea neplaceri de fiecare data cand calatoresc in masina parfumata necorespunzator. Cel mai potrivit miros este acela pe placul soferului, in primul rand si in al doilea rand pe gustul celor care il insotesc in calatorii cu acea masina.

            Care e diferenta dintre un odorizant obisnuit si unul profesional

            Asa cum am spus si la inceput, odorizantele profesionale sunt bazate pe ingrediente naturale menite sa nu afecteze organismul in niciun fel. Pe partea cealalta, odorizantele obisnuite care se gasesc la preturi mici sunt cele care contin foarte multe substante toxice si afecteaza organismul in mod negativ in momentul expunerii pe o perioada lunga in proximitatea lor. De aceea, odorizantele auto de la Casa Parfumurilor sunt recomandate in mod frecvent de cumparatori si implicit sunt folosite si achizitionate in mod recurent.

            Care sunt variantele de odorizante pentru mașină de la Casa Parfumurilor?

Fie că vorbim despre odorizante auto lichide sau solide, acestea au aceeași calitate superioară garantată. Printre variantele de odorizante auto ce le puteți achiziționa online de pe site-ul nostru se numără.

1. Odorizantul auto lichid

2. Odorizantul auto solid

3. Odorizant auto Hang Tag

4. Odorizant auto Automat

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP