0

De câte ori nu ți-ai dorit ca parfumul delicat pe care îl simți în momentul în care întinzi rufele, să persiste cât mai mult timp? Imaginează-ți doar cum este ca de fiecare dată când te așezi în pat, așternuturile să împrăștie parfumul tău preferat. Ei bine, acesta este rolul esenței de parfum pentru rufe care are capacitatea de a parfuma așa cum îți dorești.

 

Ce e diferit față de balsamul de rufe?

Balsamul de rufe are rolul de a păstra calitatea țesăturilor și de a face materialele moi, pe lângă acela de a parfuma. Ei bine, esența are doar rolul de a parfuma și de aceea este atât de eficientă în acest sens. Este foarte concentrată și se poate doza în funcție de preferințele fiecăruia

 

De ce să alegi esența de rufe?

Pentru că este complementară balsamului de rufe și are rolul de parfumare. Dacă îți dorești să adaugi un plus de prospețime irezistibilă rufelor trebuie să alegi să adaugi esență de rufe la fiecare ciclu de clătire. Particulele de parfum ale esențelor de rufe de la Casa Parfumurilor pot fi folosite pe toate culorile și majoritatea țesăturilor, cât și în orice tip de mașină de spălat. 

 

Care e cantitatea optimă folosită?

Pentru rezultate optime este indicat să să folosească 5 ml de parfum în secțiunea specială pentru balsam a mașinii de spălat. Astfel, un recipient de 50 ml va fi suficient pentru 10 spălari. Prin urmare, încă o dată s-a concretizat faptul că esențele tari se țin în sticluțe mici. 

 

Care sunt aromele disponibile?

Ce zici de un amestec elegant de flori cu vanilie și musk – Magnetism? Sau de mirosul cocosului al esenței Travel Break? Pentru cunoscători, Pink Seduction este mirosul floral-fructat care ajunge să le învăluie simțurile cu fiecare notă resimțită. Pentru bărbați, Absolute – fresh este mirosul bărbătesc-fresh pe care îl caută să îl resimtă pe propriile haine, cât mai mult timp posibil. 

 Toate aceste arome le puteți comanda online doar de pe site-ul nostru. Bucurați-vă de un plus de parfum și de prospețime!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP