0

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Uită de asta pentru că adevărata oglindă către sufletul tău este parfumul auto pe care îl preferi și care are capacitatea de a-ți induce o anumită stare. De aceea, în funcție de fiecare aromă preferată se poate “citi” personalitatea fiecăruia dintre noi.

 

 

  • Iubitorii de lavandă au cei mai grozavi prieteni 

 

Dacă îți place ca în mașină să se simtă parfumul de lavandă, cel mai probabil ai mulți prieteni apropiați care îți sunt mereu alături. Cei din jur cred că ești o persoană curioasă, dar și prietenoasă și foarte deschisă. Astfel încât, oamenii consideră că este ușor să fii în preajmă. Potrivit unor studii, persoanele care apreciază parfumurile auto cu lavandă sunt cele care lucrează foarte bine în echipă și sunt foarte atente și contemplative. De asemenea, ești persoana care organizează mereu petrecerile surpriză ale prietenilor și are capacitatea de a înveseli pe oricine, indiferent de cât de proastă este starea în care se află. 

 

 

  •  Iubitorii de vanilie sunt explozivi

 

Probabil vă gândiți că oamenii cărora le place vanilia sunt caracterizat întocmai de serile reci de iarnă pe care le petreci în casă, cu o ciocolată caldă aromată în mână, vizionând serialul preferat. Ei bine, persoanele cărora le plac parfumurile auto cu vanilie sunt exact opusul acestei stări pe care o trăiești odată cu tabloul descris. Oamenii cărora le place vanilia sunt vii, energici și întotdeauna sunt sufletul petrecerilor. Acestora le place să danseze, să bea, să întâlnească oamenii noi și să petreacă mult timp în locuri aglomerate, pentru că se simt cel mai bine în momentul în care sunt înconjurați de oameni. Dacă au de ales între a petrece un weekend într-un mediu liniștit și relaxant, acasă și a ieși în oraș, întotdeauna aleg cea de-a doua variantă. 

 

 

  • Fanii parfumurilor fructate sunt spirituali

 

De multe ori, tindem să asociem o persoană ce preferă mirosurile fructate pentru odorizantele de mașină, cu o personalitate dulce, asemenea parfumului. În schimb, s-a demonstrat faptul că aceștia au tendința de a fi mai iritabili și pesimiști. Iubitorii de mirosuri fructate tind să vadă doar jumătatea goală a paharului și tind să fie sarcastici și ușor enervanți. Au un simț cinic al umorului care poate părea hilar și este chiar epuizant pentru cei din jur. Dacă aceste persoane nu fac eforturi pentru a-și schimba starea de spirit într-una bună, vor fi dați la o parte de cei din jur și chiar vor ajunge să se simtă izolați în anumite situații. Astfel, persoanele care preferă aromele fructate pentru parfumul auto, sunt predispuse stărilor depresive.  

În concluzie, parfumul auto pe care îl preferăm spune mai multe despre personalitatea noastră decât putem crede. Înainte de a decide cum să ne accesorizăm ambientul propriului autoturism, să ne gândim dacă ne reprezintă, pentru că ne poate influența starea și implicit comportamentul, mai mult decât ne-am putea gândi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP