0

Un parfum original este o emblemă a luxului și a rafinamentului încă de când acesta a apărut pe piață, motiv pentru care orice persoană care iubește mirosurile fine are în colecție cel puțin o sticluță preferată. Știm că nimic nu durează pentru totdeauna, însă cât timp trebuie să persiste acestea? Și cum ne dăm seama dacă este într-adevăr un produs autentic sau contrafăcut? Descoperă răspunsurile la aceste întrebări în rândurile ce urmează.  

1. Cum îți dai seama dacă parfumul e original

Poți testa autenticitatea unui parfum în cel mai simplu mod: în funcție de cât timp persistă pe pielea ta. Dacă un parfum este original, acesta poate rezista pe piele și pe articolele vestimentare mai mult de 24 de ore. Cu toate acestea, cele mai populare parfumuri tind să dureze între trei și 12 ore. 

Există trei lucruri care determină cât de mult va dura un parfum pe pielea ta. În această ordine specială, acestea sunt: compoziția moleculară, concentrația și tipul tău de piele. Totodată, îți mai poți da seama dacă parfumul este original și dacă acesta conține un cod de bare atât pe sticlă, cât și pe cutia produsului. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este țara de origine a parfumului. Parfumurile fake sunt, de obicei, Made in China. 

2. Tipuri de parfumuri originale

Probabil ai observat că în parfumerii există mai multe tipuri de denumiri pentru parfumurile originale, cum ar fi: parfum, apă de toaletă, apă de colonie. Acești termeni se referă de fapt la concentrația care descrie cantitatea de ulei de parfum pur dintr-un produs. În general, cu cât concentrația de parfum este mai mare, cu atât persistența pe piele este mai mare și, de asemenea, prețul este mai mare.

2.1. Parfum de cameră

Parfumul de cameră este o modalitate simplă prin care poți aduce prospețime în casa ta. Acestea sunt, de asemenea, o variantă potrivită de a înlocui bețișoarele parfumate sau lumânările parfumate. La Casa Parfumurilor vei găsi o gamă largă de parfumuri de cameră, care persistă o perioadă lungă de timp, ambalate în sticle elegante. Acestea se utilizează prin pulverizarea în aer sau pe suprafețele textile(haine bumbac, lenjerie, tapițerie auto textilă, mochete.

2.2. Parfum auto

Fiindcă ne petrecem mult timp în trafic, atunci când mergem la birou, în vacanțe sau la cumpărături, mirosul din mașină este un aspect de care trebuie să ții cont. Pentru ca experiența să fie una plăcută, alege să atașezi în mașină un parfum original, special conceput pentru autovehicule: parfumul auto. Fie că alegi odorizante, săculeți parfumați sau spray, aromele îți vor da o stare de bine și călătoria va fi una deosebită.

2.3. Parfum de rufe

Îți dorești ca hainele și lenjeriile tale să aibă un miros pregnant, parfumat și curat? Atunci alege un parfum de rufe original de la Casa Parfumurilor. Poți alege aroma preferată în funcție de anotimp, plăceri sau tendințe: floral, oriental, dulce, fructat.

2.4. Parfum casă

Atunci când intrii într-o casă sau într-un spațiu nou, primul lucru care îți sare în evidență este mirosul. Dacă îți dorești ca locuința ta să-și impresioneze vizitatorii și să se remarce prin arome deosebite, alege un parfum de casă pentru fiecare cameră în parte: dormitor, living, baie, bucătărie sau hol.

2.5. Parfum de corp

Indiferent de momentul în care te aflii, fie că urmează să mergi la un eveniment important, fie că îți desfășori activitățile cotidiene, modul în care arăți și vibe-ul pe care-l transmiți sunt influențate și de parfumul de corp pe care-l folosești. De aceea, trebuie ca acesta să fie ales cu grijă, să îți reprezinte personalitatea și felul în care îți exprimi plăcerile.

Apa de parfum este o alegere excelentă pentru muncă sau pentru zile în care vezi în mod regulat oameni față în față. Sau, în egală măsură, acestea sunt opțiunea ideală atunci când vrei să faci o impresie grozavă, dar nu vrei ca parfumul tău să fie copleșitor.

3. Magazin de parfumuri – surse sigure pentru achiziționarea parfumurilor originale

Cumpărăturile de parfumuri sunt o experiență distractivă; a simți mirosul esențelor tale atemporale, a descoperi noi arome și a te simți intoxicat de mirosurile din jur fac parte din experiență. Dacă îți dorești o experiență fizică, unde să ai ocazia să testezi diverse mirosuri și să ai garanția că produsul nu este contrafăcut, este necesar să te deplasezi într-un magazin de parfumuri unde se comercializează produse originale. Acest lucru este și mai important, mai ales dacă ești în căutarea unui parfum nou-nouț care să îți complimenteze stilul. Însă, dacă timpul este limitat, trebuie doar să explorezi parfumeriile online, din confortul propriei case – și să te bucuri de prețurile mici oferite.

Descoperă toate aromele speciale ale parfumurilor originale de la Casa Parfumurilor și alege-ți preferatul!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP