0

Imaginează-ți că intri într-un hotel cu o arhitectură deosebită în exerior și un design interior cu totul aparte. Candelabre, marmură, picturi deosebite ce ornamentează pereții, flori imense și colorate le ferestre, perdeluțe de borangic… vizual, totul este perfect. Însă, cum intri în holul hotelului te izbește un aer închis ce are parcă un miros neplăcut nedefinit. Acest ultim detaliunîți schimbă total impresia cu privire la acea locație.

Pentru ca imaginea de brand și experiența turiștilor în hotelul tău să fie una completă din momentul în care pășesc pentru prima oară pe holul recepției, parfumul pe care acesta îl resimt trebuie să fie unul cu totul deosebit și în concordanță cu restul imaginii și senzațiilor pe care acesta le trăiește. 

Cum miroase un odorizant de hotel, perfect?

Miroase exact așa cum ar trebui pentru ca povestea brandului să fie completă. Miroase așa cum ți-ai dori să își amintească cel pe care îl găzduiești în hotel. Miroase floral, fructat sau poate a bubble – gum? Asta e doar alegerea ta. 

Însă, această alegere trebuie să fie conștientă și asumată, pentru că își pune amprenta mai mult decât credem asupra imaginii hotelului. După ce clientul simte mirosul de bubble gum în holul hotelului,  grupurile sanitare, camere, etc, acesta îi va rămâne în minte drept mirosul pe care acel spațiu și l-a însușit, chiar dacă pe parcursul timpului îl va simți și în alte locuri. Astfel, de fiecare dată când se va întâlni cu acel miros, gândul îi va zbura automat la amintirea timpului petrecut în acel hotel.

Care e odorizantul preferat pentru hoteluri?

De departe, cel mai apreciat odorizant hotel de la Casa Parfumurilor este odorizantul cu ventilator și umidificator. De ce? În primul rând, pentru faptul că este automat, poate fi fixat datorită programatorului inteligent care determină timpul de funcționare și timpul de pauză, pe ore (zi/noapte) și minute. 

De asemenea, acesta nu face zgomot și poate fi folosit atât cu conectare la priză, cât și la baterii. Un alt avantaj major pentru care acest aparat este folosit în hoteluri, este acela că aparatul poate odoriza fără probleme, suprafețe de până la 70 mp în care parfumul emanat să fie resimțit intens. În altă ordine de idei, odorizantul cu ventilator are un design atractiv și poate fi agățat atât pe un perete, însă poate să îmbrace foarte bine designul unei măsuțe așezate strategic pe hol, sau colțul recepției etc. 

Care sunt aromele disponibile pentru acest dispozitiv?

Casa Parfumurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de parfumuri intense care să funcționeze pentru brandul tău, ca un stimul olfactiv. Așadar, lista completă de arome din care poți alege, este următoarea: Alyen, Bella, Berry Crush, Black Orchid, Black Saffron, Bubble Gum, Coastal Escape, Coffe, Crin Imperial, Delight, Double Chocolate, Exotic Fruits, Fahrenheit, Frutto, Hope, Indian Summer, J’Adore, Lavanda, Leather&Wood, Liliac, Lndal, Strong World, Sweet Vanilla, Teck&Tonka, Tobacco, Victory, Vino Rosso.

NU UITA!

O încăpere plăcut aromatizată va produce un puternic efect pozitiv asupra modului în care ne simțim, asupra a ceea ce facem și a modului nostru de a gândi. În plus, când vine vorba de asocierea acestuia cu un brand, este foarte important ca alegerea să se facă în cunoștință de cauză pentru că mirosul îi va fi amprentă și va contribui la construirea imaginii și experienței pe care clientul o are cu brandul respectiv.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP