0

Cadourile de Crăciun, una dintre cele mai populare tradiții ale lunii Decembrie, îi bucură pe cei mari și cei mici deopotrivă, aducând zâmbete până la urech în dimineața zilei de 25. În fiecare an, primești și oferi daruri inedite, pentru a împărtăși cu cei dragi magia sărbătorilor de iarnă.

Dacă și anul acesta îți revine rolul de Moș Crăciun, dar ai rămas în pană de idei, acest articol te va ajuta cu recomandări de cadouri pentru membrii familiei, colegi și prieteni.

1. Cadourile de Crăciun – cum le alegi
2. Idei de cadouri de Crăciun
2.1 Cadouri de Crăciun pentru iubit sau iubită
2.2 Cadouri de Crăciun pentru părinți
2.3 Cadouri de Crăciun pentru nași
2.4. Coșurile Cadou de Crăciun – cui le poți oferi?

1. Cadourile de Crăciun – cum le alegi

Cadourile pe care le oferi cu ocazia sărbătorilor de iarnă transmit un mesaj persoanei care le primește – fie de iubire și respect, fie de prietenie, loialitate sau devotament. De aceea, e important să ții cont de câteva aspecte:
alege întotdeauna darurile în funcție de gusturile și preferințele celui care le va primi, nu după ce îți place ție
încadrează-te într-un buget rezonabil, deoarece darurile dau naștere unei obligații de reciprocitate și astfel nu vei pune pe nimeni în situația de a cheltui pentru cadoul tău mai mult decât își permite
ține cont atât de ocazie, cât și de relația ta cu persoana căreia îi oferi cadoul – chiar dacă nu vrei să alegi oferi o cană sau un fular în fiecare an, ar fi recomandat ca darul pe care îl achiziționezi să fie în tematica de Crăciun
Cumpără din timp toate cadourile, fizic sau online, astfel încât să eviți aglomerația și întârzierile coletelor cu câteva zile înainte de marea sărbătoare.

2. Idei de cadouri de Crăciun

Uneori, chiar și cel mai creativ om poate rămâne fără idei de cadouri de Crăciun, tocmai pentru că în fiecare an mai scoate din joben câte una pentru a-i face pe cei dragi fericiți. De aceea, în cele ce urmează, îți poți găsi inspirația pentru darurile pe care urmează să le cumperi.

2.1 Cadouri de Crăciun pentru iubit sau iubită

Aceste este cu siguranță unul dintre cele mai importante daruri ale sezonului – simbolizează multă iubire, dedicare pentru relație și atenție la detalii. Cu un cadou personalizat pentru iubit, iubită, soț sau soție, cel mai probabil nu vei da greș – poți alege atât obiecte simple, precum un puzzle, tricouri pentru cupluri sau tablouri, cât și produse mai sofisticate, cum ar fi un tablou personalizat cu harta stelelor dintr-un moment important din viața voastră.

Indiferent de ce alegi, asigură-te că îl împachtezi cât mai frumos și că adaugi ciocolată, ceaiuri sau alte arome de Crăciun.

2.2 Cadouri de Crăciun pentru părinți

Deși sunt persoanele pe care le cunoști cel mai bine, există momente în care nu știi ce li s-ar potrivi. Pentru a evita să cumperi articole care nu le plac, cel mai indicat ar fi să optezi pentru lucruri cu utilitate practică, precum odorizante de ambient cu miros de scorțișoară, brad sau portocale, care vor amplifica magia Crăciunului. Bineînțeles, mereu sunt binevenite puloverele tematice, eșarfele sau mănușile pufoase, atât pentru mama, cât și pentru tata.

Pentru ceilalți bărbați din familie, poți alege drept cadou și un odorizant auto, dacă sunt genul de persoane care petrec mult timp în trafic în preajma sărbătorilor. Astfel, miresmele pe care le oferi în dar îi vor face să se simtă mai aproape de familie chiar și atunci când nu sunt fizic împreună.

2.3 Cadouri de Crăciun pentru nași

Nașii sunt părinții spirituali pe care ți-i alegi, iar Crăciunul este un moment în care le poți dovedi recunoștința profundă pe care o ai față de ei. Alege daruri handmade, unicat, care să exprime cât de importanți sunt pentru tine. Ca orice cadou pentru cupluri, acesta poate fi format atât dintr-un pachet comun pentru ambii soți, cât și din două daruri diferite. Pentru ea, poți opta pentru parfumuri de corp sau alte produse cosmetice, iar pentru el, o cămașă, o curea sau alt accesoriu pot reprezenta alegerea ideală.

Dacă au copii, selectarea unui cadou pentru ei nu va fi deloc dificilă – atât pentru fete, cât și pentru băieți, jucăriile colorate vor fi mereu un dar de care se vor bucura. Chiar dacă nu se vor juca mai mult de câteva zile cu ele, nu e indicat să optezi pentru cele mai ieftine cadouri.

2.4. Coșurile Cadou de Crăciun – cui le poți oferi?

O alegere pe cât de simplă, pe atât de sofisticată, este soluția câștigătoare pentru un cadou pentru prieteni, colegi de serviciu sau parteneri de afaceri. Te poți orienta fie către cutiile de Crăciun gata pregătite, cu produse de îngrijire și igienă sau cu dulciuri și băuturi, fie poți compune propriul coș de sărbătoare cu articole selectate individual de către tine. Lasă-ți imaginația să zboare și oferă cele mai inedite pachete cadou de Crăciun!

Acum, că ai noi idei de pus în practică pentru a-i surprinde pe cei dragi, stabilește-ți bugetul și dă start maratonului de cumpărături de Crăciun!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP