0

Zile de naștere, aniversări, onomastici…și lista de ocazii poate continua. Momentele în care ai nevoie să alegi un cadou original pentru un bărbat apar de multe ori pe parcursul unui an. Fie că e vorba de tată sau de altcineva din familie, fie de iubit, soț sau un prieten, reprezentanții sexului masculin merită să primească cele mai interesante daruri.

Dacă nu te numeri printre persoanele care au mereu cele mai tari idei de cadouri, acest articol te va ajuta cu siguranță să alegi un dar potrivit pentru el.

1. Cum alegi un cadou pentru bărbați
2. Idei de cadouri pentru iubit sau soț
3. Idei de cadouri pentru tata
4. Cadouri inedite pentru bărbați în funcție de ocazie
4.1. Cadouri de Valentine’s Day pentru EL
4.2. Cadouri de majorat pentru băieți

1. Cum alegi un cadou pentru bărbați

Când vine momentul să alegi un cadou, ține cont de câțiva factori importanți:

Relația ta cu sărbătoritul – dacă e vorba de un iubit sau de prieten, poți opta pentru ceva amuzant, cum ar fi un tricou personalizat cu o glumă pe care o știți doar voi. În schimb, dacă trebuie să oferi ceva în dar tatălui sau bunicului tău, orientează-te către obiecte folositoare, precum parfumuri de corp sau odorizante auto.
Ocazia – dacă e vorba de ziua onomastică, nu cumpăra ceva la fel de costisitor ca în cazul zilei de naștere. Dacă e aniversarea de căsătorie, poți alege articole pentru casă.
Pasiunile aniversatului – dacă știi care sunt hobby-urile lui, alege ceva care să îl ajute în acest sens. Dacă, de exemplu, merge des la pescuit, recomandat ar fi să nu te orientezi către echipamente tehnice, pe care el le cunoaște mai bine, cum sunt undițele, ci spre produse care să îi facă experiența cât mai plăcută, cum ar fi un scaun pliabil comod, o pălărie de soare sau un rucsac termoizolant care să îi păstreze băuturile reci.
Vârsta persoanei care primește cadoul – bineînțeles, cadourile pentru un bărbat de 30 de ani sunt diferite de cele pe care le oferi când împlinește 50. În primul caz, pentru a fi sigur că nu dai greș, optează pentru un voucher la spa sau la unul din magazinele lui favorite. În cel de-al doilea caz, un set cadou cu un parfum și băutura lui preferată poate fi o idee care să te scoată din încurcătură pe ultima sută de metri. Dacă sărbătoritul tău este un bărbat stilat de 40 de ani, alege un papion elegant sau un set de butoni de lux.

2. Idei de cadouri pentru iubit sau soț

Când vine vorba de partenerul tău, cadourile trebuie să exprime dragostea pe care i-o porți. Cu siguranță ești atentă la nevoile și dorințele lui, așa că probabil de cele mai multe ori știi deja ce i s-ar potrivi. Însă, dacă vreodată nu ai idei, iată cu ce ai putea să îl surprinzi:

Un city break într-o destinație în care știi că își dorește să ajungă;
Un tablou cu harta stelelor din momentul în care v-ați cunoscut;
Un cadou handmade personalizat;
Un album cu poze de la începutul relației și până acum;
Un video în care tu și prietenii lui îi spuneți la mulți ani;
O petrecere surpriză.

3. Idei de cadouri pentru tata

Este bărbatul pe care îl știi dintotdeauna, îl cunoști cel mai bine și, totuși, după atâtea zile de naștere sărbătorite împreună, parcă rămâi fără inspirație când trebuie să alegi iar un cadou. Dacă locuiește la curte, ai la dispoziție nenumărate unelte de care ar putea nevoie, mobilier, corpuri de iluminat sau decorațiuni pentru grădină, trusă de scule sau alte articole utile. Dacă vrei ceva mai personal, poți opta pentru un ceas, o cămașă sau un set cu cravată și batistă.

 

4. Cadouri inedite pentru bărbați în funcție de ocazie

Dacă pentru zilele de naștere și aniversări ai găsit deja câteva alternative, există și ocazii mai speciale, pentru care vei găsi inspirație în rândurile de mai jos. Fie că e vorba de Valentine’s Day, fie de majorat sau de alte zile importante, orientează-te spre achiziții care să nu îți depășească bugetul și, cel mai important, care crezi că i-ar plăcea lui, nu ție.

4.1. Cadouri de Valentine’s Day pentru EL

Fiindcă e o zi în care vă celebrați iubirea, cadourile trebuie să vă ajute să aveți o experiență cu adevărat memorabilă. Surprinde-l cu o cină romantică într-un restaurant pe care vreți demult să îl încercați, cu un voucher pentru masaj de cuplu sau gătește chiar tu pentru o cină acasă, la lumina lumânărilor.

Dacă vrei să ieși din tipare, optează pentru o experiență inedită, cum ar fi trasul cu arma, săritul cu parașuta sau o plimbare cu o mașină retro de lux.

4.2. Cadouri de majorat pentru băieți

Majoratul este cea mai importantă zi de naștere dintre toate. Fiindcă vrei să-l surprinzi pe băiatul care începe să devină bărbat, ia în considerare etapele și experiențele prin care trece. Cel mai probabil, urmează să obțină permisul de conducere în curând și să se bucure de prima lui mașină. Alege un odorizant auto cu note lemnoase, care să îi amintească de tine de fiecare dată când se urcă la volan. Adaugă o băutură alcoolică care crezi că i-ar plăcea, pentru că abia ce a devenit major și o poate consuma, și ești gata de mers la petrecere.

După atâtea idei, cu siguranță îți va fi mai ușor să alegi cel mai potrivit dar pentru un bărbat important pentru tine. Dincolo de alegerea ta, asigură-te că îi ești alături în momentele fericite și mai puțin plăcute, arată-ți mereu sentimentele față de el și sprijină-l în tot ce își propune. Niciun cadou nu e mai important decât relația pe care o aveți.

Sursa foto: unsplash.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP