0

Am spus START OFERTE de Black Friday. Acum este momentul unic din an în care noi gândim 

cele mai avantajoase pachete pentru tine și casa ta, iar tu îți reînnoiești stocurile cu aromele și produsele preferate de le Casa Parfumurilor. Ai grijă: ofertele se evaporă dacă nu comanzi chiar acum!

Care sunt ofertele de Black Friday din acest an la odorizantele de cameră?

Am pregătit pentru tine discounturi de neratat pentru a te putea bucura de produsele noastre vedetă la cel mai mic preț din acest an. Hai să vedem câteva dintre reducerile de care trebuie să profiți:

 

 

Niciodată casa ta nu a mirosit mai bine! Ești gata să te lași ispitit de aromele preferate? Comandă acum pachetul ce conține produsul nostru vedetă! Aparatul cu ventilator și umidificator este destinat utilizării comerciale profesionale, precum și utilizării casnice. Acesta poate fi montat atat pe perete, pe mobilier, sau asezat oriunde în încăpere. Design-ul modern si elegant il face un element ușor de integrat in orice loc. Asigura o distribuire uniforma si constanta a parfumului. Aparatul dispune de programator inteligent care determina timpul de funcționare și timpul de pauza, pe ore(zi/noapte) și minute.

 

Arome Disponibile: frutto , black saffron , vino rosso, exotic , liliac , bubble gum

 

 

 

Ofertă ȘOC la produsul nostru vedetă! Niciodată Aparatul cu Ventilator nu a fost disponibil la un preț atât de mic. La Casa Parfumurilor, de Black Friday, toate produsele se evaporă dacă nu comanzi chiar acum!

Arome Disponibile: frutto , black saffron , vino rosso, exotic , liliac , bubble gum

 

 

Ai achiziționat deja aparatul cu ventilator? Atunci pachetul acesta este doar pentru tine: 10 esențe pentru aparatul tău la cel mai mic preț din an. De Black Friday, parfumează-ți întreaga casă! Arome Disponibile: frutto , black saffron , vino rosso, exotic , liliac , bubble gum

Ce alte oferte mai poți găsi pe site? 

Am întrebat clienții fideli Casa Parfumurilor dacă au găsit în altă parte un odorizat de toaletă cu un miros mai persistent și de durată decât cel pe care îl are produsul: BOWL CLIP. Ei bine, răspunsul a fost previzibil pentru noi, întrucât acest produs are următoarele avantaje: 

-Împrospătează aerul timp de 30 de zile -Se prinde de peretele exterior al vasului de WC      -Are un design transparent și revoluționar – Nu se dizolvă și nu polează apa -Respectă limitele COV din SUA și Europa.

În categoria Alte Oferte, pe lângă promoțiie la odorizantele de casă am pregătit și parfumurile pentru corp. Cumperi 2 și primești 1 CADOU din partea noastră. Acestea sunt ultra persistente și sunt constituite din apa de parfum care te cuceresc pe deplin cu fiecare notă resimțită. E simplu, comanzi pentru tine și obții un CADOU perfect și pentru cei dragi. 

De ce să comanzi de Black Friday de la Casa Parfumurilor? Pentru a-ți reface stocurile din produsele preferate și a profita de cele mai mici prețuri din an. Nu sta prea mult pe gânduri pentru că produsele se epuizează repede și abia la anul vei mai putea profita de aceste pachete promoționale. Noi îți garantăm calitatea, iar clienții noștri fideli o susțin. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP